Persoonlijk
Verf, canvas, kleuren, sieraden, ringendoosjes, fotolijstjes - we houden van ze allemaal

Persoonlijk

Verf, canvas, kleuren, sieraden, ringendoosjes, klokken, fotolijstjes....

Ik maak je dag kleurrijker. Of het nu met sieraden is, een canvas, sieradendoosje, klok, ringendoosje of met een fotolijstje... Alles heeft zijn eigen kleuren en kleurenombinaties. Binnen deze kleurencombinaties "leeft" er van alles. De cellen houden het geheel levendig en maken dat er van alles te zien is binnen de verschillende kleuren verf die zich onderling mengen. Iedereen ziet er zijn of haar eigen andere dingen in waardoor Acrylic Pouring, ook wel Acryl Gieten, Fluid Art of Paint Pouring genoemd, een heel persoonlijke aangelegenheid wordt.

Van te voren weet je nooit zeker wat het eindresultaat zal zijn. Dit maakt het heel spannend en bijzonder uitdagend om te doen. De meeste voorwerpen kunnen daarnaast wel van een laagje verf worden voorzien; de veelzijdigheid op dit gebied is dan ook groots. Verder breidt het aantal toe te passen technieken zich met de dag uit aangezien de populariteit van Acrylic Pouring momenteel in een net zo grote snelheid toeneemt.

Juist omdat alles zijn eigen kleur(en) en kleurcombinaties heeft en er daarbinnen van alles "leeft", iedereen er zijn of haar "eigen andere dingen" in ziet, is Acrylic Pouring een uitermate leuk en persoonlijk kado, ongeacht voor wie.