Painted by Me, voor hem en haar

Acrylic Pouring

Originele handgemaakte sieraden en cadeaus

De beste cadeau ideeën voor iedereen

Painted by Me maakt originele en unieke cadeaus voor hem en haar; diverse verschillende sieraden, zoals kettingen, oorbellen ( hangers ), een volledige sieraden set, armbanden en diverse verstelbare ringen. Daarnaast verschillende soorten en maten afsluitbare sieradendozen / jewellery boxes en ringendoosjes in de prachtigste kleuren, dus voor elk wat wils. Met acrylverf gegoten canvas doeken, tweeluiken, drieluiken en zelfs vierluiken. In de meest uiteenlopende kleurencombinaties en formaten door Painted by Me gemaakt.  Houten fotolijstjes met vrolijk gekleurde omlijsting en stevige glasplaat, of wat minder kleurige zwart - witte fotolijstjes, passend in elk interieur.  Altijd leuk als origineel cadeautje voor iemand anders, óf natuurlijk gewoon als verwennerijtje voor jezelf. Blijf natuurlijk bij de tijd door deze moderne vinyl wandklokken óf staande klok, gemaakt van oude lp's. Het aanbod en de kleuren wisselen voortdurend dus neem gewoon eens een kijkje op de website van Painted by Me, ook voor andere leuke, onbeschilderde spulletjes...

vierluik
vierluik

Voor elke gelegenheid de prachtigste kleuren

Painted by Me

Painted by Me is een eenmanszaak, die sinds kort niet meer vanuit een winkel maar volledig vanuit huis wordt gerund. Om een idee te kunnen krijgen van wat ik zoal maak en gemaakt heb, heb ik in de Fotogalerij wat uiteenlopende foto's geplaatst in meerdere kleurencombinaties van de verschillende technieken die ik toegepast heb. Dit op o.a. vinyl, canvas doeken, verschillende kettingen, sieraden sets, oorbellen, sieradendozen en fotolijstjes. Hopelijk geven deze foto's een aardige indruk van wat ik zoal maak.

Alles kan in overleg

Het getoonde werk is uiteraard slechts een indicatie. Het formaat van het overgrote deel van de door mij gemaakte doeken is redelijk klein. Dit betekent niet dat ik geen grote(re) doeken maak. Integendeel. Alles kan, in overleg uiteraard, en met een zekere bovengrens, aangezien ik thuis werk.

Alle producten

Op deze website is alles voorzien van details zoals de afmeting van het doek, het fotolijstje, de sieraden of het sieradendoosje, de toegepaste techniek, de gebruikte kleuren verf en evt. naam van het schilderij.

Mocht er helaas niets tussen staan dat qua kleur of grootte op je voorkeur aansluit, of heb je er specifieke vragen over, neem gerust contact met me op.   

Ideeën van anderen in kleur uitvoeren is een uitdaging voor mij

Naast hetgeen ik op voorraad heb, is e.e.a. ook als opdracht te bestellen in de door jou gewenste kleuren of techniek.

Heb je een bepaald idee of ergens iets moois gezien en je zou dat graag op een canvas doek weergegeven willen hebben, uitgewerkt zien in een sieraad of uitgewerkt krijgen als klok, fotolijstje, sieradendoos etc, mail me daar dan gewoon wat foto's van. Met een duidelijke beschrijving erbij komen we daar zonder meer samen uit.

Painted by Me
Painted by Me
40x120 cm
40x120 cm

Een perfecte dag met mooie kunst

"Pas als het kunst is, is het echt" 

(Jan Wolkers)

ketting
ketting